Kazalištarci i S.K.U.P za Lucijana Ćosića

 

SINJ – Sinjsko pučko kazalište uplatilo je 6 860,00 kuna na žiro račun dječaka Lucijana Ćosića iz Sinja, za potrebe operacije i liječenja koje košta oko 150 000,00 kuna.

Lucijanu je, zbog komplikacija koje su se javile poslije prijeloma bedrene kosti, preporučena operacija u njemačkoj klinici za ortopediju u Aschau. Kada su čuli da Lucijanova obitelj nema potrebna sredstva za operaciju, sinjski kazalištarci odazvali su se pozivu naše Udruge – UTIS. Veći dio novčanih sredstava od prodaje ulaznica, za predstavu koja je uvrštena u ovogodišnji plan i program, odlučili su donirati Lucijanu. Tako su u petak u sinjskom kinu izveli predstavu ‘Romeo i Julija iz Velikog Buništa’. Sinjska publika i ovoga se puta u velikom broju odazvala pozivu na predstavu, koja je ovoga puta imala humanitarni karakter. ‘Kino je bilo odlično popunjeno’ kazao nam je predsjednik Sinjskog pučkog kazališta Željko Viculin, koji je poručio kako će se naši kazalištarci i ubuduće odazivati na slične akcije.

Podsjetimo, novčane donacije za pomoć Lucijanu mogu uplatiti na kunski žiro račun otvoren u Banco popolare Croatia, broj 4115008-2171030828.

U organizaciji udruge S.K.U.P. u subotu, 19. veljače održan je house party pod nazivom ‘Groove factory’. Prihod od prodaje ulaznica Udruga je uplatila na račun dječaka Lucijana Ćosića iz Sinja, za potrebe operacije i liječenja u njemačkoj klinici za ortopediju u Aschau. Članovi Udruge S.K.U.P. zahvaljuju se svima koji su se odazvali na ovaj humanitarni party na kojem se od prodaje ulaznica prikupilo 3.000,00 kuna. Posebno se zahvaljuju Ministarstvu obrane koje je dalo suglasnost za održavanje ovoga humanitarnog događaja u bivšoj vojarni Ivaniša Nelipića.