Utorak, 16 srpnja, 2024
Novosti

Humana gesta mladih sinjskih pjevača

 

Četvero naših mladih sugrađana uključilo se u humanitarno djelovanje putem HRT-ove emisije „Pjevaj moju pjesmu“ koji su osvojeni iznos od 10.000,00 kn (kao drugoplasirana pjevačka skupina u finalnoj emisiji) odlučili donirati našoj udruzi u svrhu sufinanciranja nabave kombi-vozila prilagođenog osobama s invaliditetom.

Iako su njihova imena i uspjesi već dobro poznati, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti ove mlade perspektivne osobe:

 

  • Ivana Radan je završila glazbenu akademiju. Trenutno radi na zamjeni u osnovnim glazbenim školama u Sinju i Otoku, a i izvan radnog vremena vezana je uz glazbu.

 

  • Matea Sučić je učenica 4. razreda sinjske opće gimnazije. Voli glazbu, svira u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske na večernjoj misi. Želja joj je aktivnije se baviti glazbom.

 

  • Tino Porobija je završio srednjoškolsko obrazovanje, a uz pjevanje sa svojim društvom i klapom igra mali nogomet u ligama u Sinju i Trilju. Nakon ovoga nastupa, kaže, možda će se i ozbiljnije početi baviti glazbom, odnosno pjevanjem.

 

  • Bruno Vujanović je student prava. Pjeva i komponira, vokal je mlade sinjske grupe ‘Maršal’. Uz školovanje, kaže, sigurno je da će mu glavna preokupacija biti glazba.