Utorak, 16 srpnja, 2024
Novosti

Održana redovna godišnja Skupština

 

Redovna izvještajna Skupština Udruge tjelesnih invalida grada Sinja ( UTIS-a), koja je održana u subotu, 18. travnja, protekla je mirno i dostojanstveno, a nazočio joj je 51 član.

Podneseno je financijsko i narativno izvješće o radu UTIS-a u 2014. godini, te je usvojen Statut Udruge koji je usklađen novim Zakonom o Udrugama RH.

Izvještaj o radu za 2014. godinu

 

Članovi su podržali rad UTIS-a koji trenutno ima zaposlena 24 djelatnika putem različitih programa i projekata financiranih od Ministarstva socijalne politike i mladih te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Tijekom prošle godine Udruga je imala i institucionalnu potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, te potporu Grada Sinja, općina Hrvace i Otok, te Splitsko-dalmatinske županije zahvaljujući kojima je osiguran rad Udruge.

Članovi UTIS-a izrazili su nadu u buduću dobru suradnju sa svim institucijama, donaorima i simpatizetima, kojima se zahvaljuju na potpori. Posebne zahvale uputili su partnerima – Hrvatskom zavodu za zapošljavanje ispostave Sinj i Split, Centru za socijalnu skrb Sinj, osnovnim školama ‘Ivan Lovrić’ Sinj, ‘Fra Pavla Vučkovića’ Sinj, ‘Marka Marulića’ Sinj, ‘Kamešnica’ Otok i ‘Dinka Šimunovića’ Hrvace, te SSŠ ‘Bana Josipa Jelačića’ Sinj s kojima su uspješno provodili programe i projekte Udruge.