KN Sinjski Maligani uručili donaciju Anamariji Držak

Klub navijača Sinjski Maligani je u okviru završnice malonogometnog turnira organizirao humanitarnu akciju prikupljanja novca u korist djevojčice Anamarije Držak kojoj je bila potrebna kupnja slušnog aparata.

Akcija je zaključena s “odličnim”, potrebna sredstva su prikupljena, ali zahvaljujući dobrim ljudima Anamarija je kući odvezla i vrijedan bicikl.

Priopćenje Maligana, u kojem se zahvaljuju svima koji su dali svoj doprinos, donosimo u cijelosti:

Na finalnoj večeri tradicionalnog turnira na male branke upriličena je humanitarna akcija za pomoć našoj sugrađanki Anamariji Držak koja ima teški problem sa sluhom.

Prikupljeno je ukupno 7500 kn koliko je i potrebno, a u rukama djevojčice je završila i bicikla iz nagradne igre koju je osvojio Robert Vinko Pavičić.

Vrijedi spomenuti i kako je nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 3000kn predstavnik i vlasnik CB Back in black Slobodan Borković donirao za djevojčicu Anamariju.

Obitelj Anamarije Držak se zahvaljuje Klubu navijača Sinjski Maligani, Udruzi tjelesnih invalida grada Sinja te svima ostalima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Djevojčica nas je zajedno sa svojim ocem i predstavnikom Udruge tjelesnih invalida posjetila u našim prostorijama gdje smo im uručili novčanu donaciju od 7500kn i biciklu iz nagradne igre. Nakon što smo im uručili sve što je prikupljeno svi smo se skupa fotografirali i ovjekovječili ove lijepe zajedničke trenutke.

Mi se kao pokretač ove akcije još jednom zahvaljujemo svima koji su u akciji na bilo koji način sudjelovali i nadamo se kako će u budućnosti biti još više ovakvih akcija.

ZA PONOS GRADA SINJA!

preuzeto s: http://www.ferata.hr/