Srijeda, 22 svibnja, 2024
Novosti

Održana redovna godišnja Skupština

U subotu 17. travnja, s početkom u 10:00 sati, održana je redovna godišnja Skupština Udruge tjelesnih invalida Sinj. Skupština je protekla mirno i dostojanstveno, uz 21 prisutnog člana, troje i djelatnika Udruge. Skupština je održana u gradskoj vijećnici Grada Sinja uz poštivanje svih epidemioloških mjera na preporuku lokalnog stožera civilne zaštite.

Podneseno je financijsko i narativno izvješće o radu UTIS-a za 2020. godinu, a  predstavljen je i Program rada za 2021. godinu. Nadzorni odbor je napravio kontrolu podnio redovito izvješće, nisu utvrđene nikakve nepravilnosti, poslovanje udruge je u skladu sa zakonom i propisanim pravilima.

Izvještaj o radu za 2020. godinu

Financijski izvještaj – 2020.

Plan rada za 2021. godinu

UTIS trenutno ima zaposlenih 48 djelatnika putem različitih programa i projekata financiranih od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Europskog socijalnog fonda.

Iz strukture prihoda je vidljivo da je Udruga tjelesnih invalida Sinj najvećim dijelom je financirana iz PRIHODA IZ DRŽAVNOG PRORAČUNA RH i EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA koji se odnose na financiranje projekata:

– Osobni asistent – FAZA 2
– Podrška u kućanstvu starijim i nemoćnim osobama
– Pomoć u kući
– Asistent u nastavi

Članovi su podržali rad UTIS-a te zaželjeli puno uspjeha u budućem radu na dobrobit osoba s invaliditetom, starijih i nemoćnih te djece s teškoćama u razvoju. 

Skupština je završila u 11:00.