Narodnim običajima preko prepreka – Omiš 2022.

U subotu 21.05.2022. godine, nakon dugo vremena, održana je manifestacija “Narodnim običajima preko prepreka” – susret članova i prijatelja UOSI AGAPE iz Omiša. Tradicionalno se održava u prekrasnom omiškom izletištu Radmanove Mlinice. Kao i prije, geslo pod kojim se okupljamo je „Narodnim običajima preko prepreka“. Spoj svima dragih narodnih običaja omiškog kraja i stalne borbe osoba s invaliditetom za dostojan život.

Oko 200 sudionika ove manifestacije počeli su se okupljati nešto prije 11 sati i uz priču starih znanaca i prijatelja, muziku, pjesmu, ples, domaćih specijaliteta proveli nezaboravan dan do kasno poslije podne. UOSI Agape iz Omiša opet priredila svojim članovima i prijateljima druženje puno emocija i radosti.

Tradicionalnom događanju u Omišu prisustvovalo je dvadeset članova Udruge tjelesnih invalida Sinj koji su kao gosti uživali u predivnoj manifestaciji i popratnom zabavnom sadržaju u organizaciji naših prijatelja iz omiške udruge “Agape”.

Početak je bio s jednim kratkim pozdravom predsjednice udruge gospođe Natali Stanić i pozivom da se svi opuste i vesele trenucima druženja. Lijepe riječi pozdrava i uspjeha na postignutim uspjesima uputio je predsjednik UTIS-a Vojislav Barać, gradonačelnik Grada Omiša Žarko Kovačić te gđa Ana Tomašković, urednica i voditeljica emisije “Normalan život”.