Utorak, 16 srpnja, 2024
Novosti

Međunarodni dan osoba s invaliditetom

 

Dana 03. prosinca 2012. godine, povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Udruga tjelesnih invalida grada Sinja – UTIS organizirala je prigodno druženje za svoje članove i prijatelje.

Organiziran je prigodni domjenak, hrana i piće su donirani od lokalnih trgovina i obrtnika: Pizzeria Fantasia, Dalmeso, Puđa Perković, konoba Stara potkova, pekare Šaribok, Babić, Krka te Grad Sinj.
Uz pristojnu zakusku, lijepoj atmosferi i druženju uvelike su pridonijeli članovi sastava „Baćo, Vrka i Nikša“ koji su tri sata zabavljali članove UTIS-a i njihove goste svojim nastupom.
Udruga se ovim putem zahvaljuje glazbenom sastavu „Baćo, Vrka i Nikša“ i svim donatorima na nesebičnim donacijama koje su pomogle da se organizira ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Članovi UTIS-a uz prigodni domjenak zahvalili su svim institucijama, udrugama i pojedincima koji potpomažu njihov rad. Sinjska udruga djeluje šest godina, a trenutno broji 196 članova, s tendencijom stalnog pristupanja novih osoba.