Utorak, 16 srpnja, 2024
Novosti

Održan humanitarni koncert za Mirjanu Barać

 

Na humanitarnom koncertu koji je održan sinoć u sinjskom gradskom kinu, za pomoć u liječenju Mirjane Barać prikupljeno je 11 tisuća kuna.

Koncert je održan u organizaciji Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije, uz suorganizaciju udruge UTIS, BZ “Patriot”, GD Crvenog križa Sinj, KBK “Kula” i Udruge veterana 126. brigade grada Sinja, a pokrovitelji su bili Ministarstvo branitelja, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Sinj i Općina Hrvace.

Na koncertu su nastupili Doris Dragović, Alen Nižetić, klapa Sinj, Petar Dragojević, Marko Pecotić Peco, klapa Pasika, Jessy Band i klapa Sv. Luka Otok.

Kako doznajemo od organizatora, tijekom sinoćnjeg koncerta prikupljeno je 11 tisuća kuna, a ukupno je do sada za pomoć Mirjani Barać prikupljeno 30 tisuća kuna. Akcija se nastavlja i dalje, a svi koji žele podržati ovu humanitarnu akciju mogu svoja sredstva uplatiti na račun broj HR622360000-1101555407, s naznakom “Za Mirjanu Barać”.

U prvom redu zahvaljujem svim Sinjanima na odazivu, budući da je Sinj često u ovakvim akcijama. Zahvaljujem i udrugama koje su prihvatile organizaciju akcije te braniteljima koji su tu uvijek uz nas. Posebno zahvaljujem dvjema ženama, a to su Dragica Bešlić iz udruge UTIS, koja je na sebe preuzela veliki dio posla, i Doris Dragović, jednoj izvođačici na koncertu. Ali i svima ostalima od srca veliko hvala, u ime cijele moje obitelji, a posebno u ime sestre Mirjane. – u ime obitelji Barać zahvalila se Mirjanina sestra Nada Bešlić