Utorak, 16 srpnja, 2024
Novosti

Zagreb – provedbena radionica „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom”

 

Održana radionica o provedbi projekata u sklopu Poziva za dostavu prijedloga “Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom”, 12. travnja 2017. godine u hotelu Panorama na adresi Trg Krešimira Ćosića 9 u Zagrebu, dvorana Kaptol 1.

Iz svake organizacije na radionicu su pozvana po 2 predstavnika gdje je bitno sudjelovanje osobe zadužene za vođenje projekta te osobe zadužene za vođenje financijskog poslovanja kako bi se osigurala kvaliteta radionice i komunikacija svih sudionika, a u svrhu kvalitetnije provedbe projekta te pružanja usluge korisnicima.

Kao predstavnici UTIS-a predsjednik Vojislav Barać i koordinatorica osobnih asistenata Dragica Bešljić su sudjelovali na četverosatnoj provedbenoj radionici za projeke u sklopu Poziva za dostavu prijedloga “Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom” održanoj u srijedu, 12. travnja 2017. godine, u hotelu Panorama.

Raspravljalo se o bitnim stavkama Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, načinu izvještavanja i mjerama vidljivosti koje će poduzeti tijekom trajanja povedbe projekta.

 

VIŠE INFORMACIJA O PROJEKTU

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Udruge tjelesnih invalida Sinj – UTIS.